Kivityöt ja laatoitukset ammattitaidolla Espoossa ja ympäri Suomen

Ota yhteyttä!
kivityöt Vaasa

Etsitkö kokenutta tekijää kivitöihin ja ulkolaatoitukseen? Vaasan Rakennuskivi hoitaa kivityöt ja ulkolaatoitukset ammattitaidolla Espoossa ja koko Suomen alueella. Teemme töitä rakennusliikkeille ja yrityksille sekä yksityishenkilöille ja taloyhtiöille omakotitalojen, pientalojen, kerrostalojen ja liiketilojen pihoilla. Teemme katukiveykset, pihakiveykset ja graniittityöt huolella ja ammattitaidolla. Tarvittaessa asennamme uuden kiveyksen tai kunnostamme vanhan. Meillä on monia luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa teemme töitä isommissa pihan kunnostustöissä. Saat tilattua meiltä kodin tai kiinteistön remonttia varten myös muut remontointipalvelut, kuten julkisivuremontit ja -rappaukset, kattoremontit sekä keittiön ja kylpyhuoneen remontit.


Jos olet suunnittelemassa katukiveyksen tai pihakiveyksen uusimista tai korjausta omaan kotiisi, muistathan, että voit saada kaikista oman kodin remonttitöistä kotitalousvähennystä omassa verotuksessasi. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla. Kysy kivi- ja ulkolaatoitustöistämme lisää puhelimitse, tai jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake sivuillamme.

Kysy lisää tai jätä tarjous

Katukiveykset

Etsitkö kivitöiden tekijää kadulla tehtävään rakennusprojektiin? Vaasan Rakennuskivi toteuttaa katujen ja katualueiden kivityöt vahvalla ammattitaidolla. Voimme osallistua myös suurempiin urakoihin – ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa kapasiteetistamme. Voit jättää meille myös tarjouspyynnön suoraan sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Pihakiveykset

Etsitkö auttavia käsiä tai urakoitsijaa taloyhtiön tai liikekiinteistön pihakiveyksen työstämiseen? Me asettelemme kivet pihalle esimerkiksi grillikatosta tai pihatietä varten. Suunnittelemme kiveyksen asiakkaan kanssa, toteutamme sen ammattitaidolla ja viemme vanhat kivet tarvittaessa pois. Toimimme Espoosta käsin koko Suomen alueella. Kysy meiltä lisää tai jätä tarjouspyyntö.

Graniittityöt

Kaipaatko pihakiveykseesi sitä jotain, mikä saisi kiveyksen näyttämään ryhdikkäämmältä ja houkuttelisi kävelylle? Tilaa Vaasan Remonttikiveltä pihan tai julkisivun graniittityöt. Graniitti on kestävä kivilaatu, joka sopii suomalaiseen maisemaan ja rakennuskulttuuriin ja tekee ympäristöstä arvokkaamman näköisen. Kysy lisää tekemistämme graniittitöistä tai jätä tarjouspyyntö.

Tutustu Vaasan Rakennuskiven toteuttamiin projekteihin esimerkkikuvien avulla: