Rakentaminen ja remontointi asiantuntevasti Espoosta koko Suomeen

Ota yhteyttä!
rakentaminen ja remontointi Vaasa

Vaasan Rakennuskivi palvelee rakentajia ja rakennusliikkeitä Espoosta käsin koko Suomen alueella. Teemme rakentamisen ja remontoinnin töitä aliurakointina isommille rakennusliikkeille sekä urakoita yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille. Osaamiseemme kuuluvat muun muassa rappaus-, maalaus- ja kattotyöt, ja erityisosaamistamme ovat laatoitus- ja sisälaatoitustyöt. Meiltä voi tilata myös avustavat rakennustyöt ja siivoukset. 

 

Teemme kaikki työt, niin isot kuin pienet, ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Meille asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä, ja meille merkitsee paljon se, että kymmenet asiakkaamme valitsevatkin meidät yhä uudestaan töihin. Palvelemme pientaloja ja taloyhtiöitä, yrityksiä ja julkista sektoria sekä rakennusliikkeitä. Jos haluat tietää lisää tarjoamistamme rakentamisen ja remontoinnin palveluista tai jättää tarjouspyynnön, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tai täytä sivuiltamme löytyvä lomake. Selvitämme, miten voimme auttaa sinua, ja palaamme asiaan pikaisesti.

Yksityisasiakkaat ja taloyhtiöt

Teemme eri rakennustöitä pientaloihin ja kerrostaloihin, ja asiakkainamme on sekä yksityishenkilöitä että asunto-osakeyhtiötä. Teemme pientaloille töitä, kuten pihatöitä ja maalaustöitä, erityisesti kesäaikaan. Urakasta riippuen toimimme joko yksin suoraan asiakkaan kanssa tai aliurakoitsijana. Kerrostaloihin tehtävissä urakoissa toimimme usein aliurakoitsijana. 

Yritykset ja julkinen sektori

Yrityksille ja julkisen sektorin edustajille teemme rakennustöitä muun muassa liikekiinteistöissä. Isommissa urakoissa toimimme yleensä aliurakoitsijana, pienempiä teemme myös yksin tai toisten urakoitsijoiden kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, tai jätä meille suoraan tarjouspyyntö.

Rakennusliikkeet

Toimimme usein aliurakoitsijoina rakennusliikkeille ja olemme olleet mukana monissa erilaisissa rakennusprojekteissa, kuten purku-, rappaus- ja maalaustöissä sekä ulko- ja sisätilojen laatoitustöissä. Jos haluat lisätietoja aiemmista rakennusliikkeille tekemistämme töistä, saat meihin yhteyden soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän lomakkeen. Lomakkeella voit jättää meille myös suoraan tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä!