Kattoremontit ja muu remonttiapu Espoosta käsin koko maahan

Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö
kattoremontti Vaasa

Vaasan Rakennuskivi tekee kattoremontit, kodin ja keittiön remontit, kylpyhuoneen maalaustyöt sekä julkisivuremontit ja -rappaukset ammattitaidolla asiakkaan toiveet huomioiden. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme koko Suomen alueella. Toteutamme pienemmät remontit yksin, mutta esimerkiksi laajemmat kattotyöt teemme aliurakoitsijoiden kanssa yhteistyössä. Hyödynnämme monissa urakoissa yhteistyökumppaneitamme, ja siten voit tilata meiltä yhden katon alta remonttiavun moneen eri työhön. Teemme myös rakennustöitä sekä pihakiveykset ja ulkolaatoitukset. Lue lisää palveluistamme alta, tai kysy lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä. 


Jos olet tilaamassa kattoremontin, keittiön tai kylpyhuoneen remontin tai julkisivuremontin tai -rappauksen omaan kotiisi, muistathan, että kaikista oman kodin remonttitöistä voit tehdä kotitalousvähennyksen omassa verotuksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilla. Kysy meiltä lisää puhelimitse, tai jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake sivuillamme.

Yhteydenotto

Kattoremontit

Etsitkö tekijää katon kunnostukseen tai laajempaan kattoremonttiin? Teemme kattoremontit ammattitaitoisesti omakotitaloihin, maatiloille ja aliurakoitsijoina myös laajempiin kattotyökohteisiin. Kerro meille lisää projektistasi, niin selvitämme, miten voisimme auttaa.

Keittiö ja kylpyhuone

Kaipaako keittiösi tai kylpyhuoneesi remontointia? Vai etsitkö osaavaa ja luotettavaa pienremontin tekijää tai kenties apua isompaan projektiin? Vaasan Remonttikivi toteuttaa monet kodin remontit, kuten keittiön ja kylpyhuoneen maalaustyöt, ammattitaitoisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Kysy lisää palveluistamme, tai jätä tarjouspyyntö.

Julkisivuremontit ja -rappaukset

Etsitkö luotettavaa tekijää remontoimaan kotisi tai kiinteistösi julkisivun? Vaasan Rakennuskivi toteuttaa ulkoseinärappaukset, korjausrappaukset ja muut julkisivuremontit ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Rappausosaamisemme ulottuu monenlaisiin taloihin, kuten kivi-, harkko- ja kevytharkkotaloihin. Teemme myös muita julkisivun korjaustöitä esimerkiksi sokkeleihin ja kivijalkoihin. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö.